Ιδιωτικός Τομέας

-Πίεσε τους. πίεσε τους. Εσυ το χειρίζεσαι. εισαι ο υπεύθυνος γι αυτο το εργαλείο. πίεσε τους. δε θα βγαλουν τη δουλειά αν δεν τους πιέσεις. και πρέπει να καταλάβουν οτι εσυ εχεις το πάνω χέρι. πίεσέ τους. δείξε τους ποιος ειναι το αφεντικό. Πρέπει να τους πιέσεις. θέλουν πίεση αλλιώς δε θα βγάλουν τη δουλειά. πίεσε τους. πίεσε τους.

-μά κύριε Π. δε με ενδιαφέρει να τους πιέσω. ουτε με ενδιαφέρει να μου δωσεις περισσότερες εξουσίες και αρμοδιότητες. δε με ενδιαφέρει. δε με νοιάζει να γίνει η δουλειά γρήγορα. δε θα φέρουν αυτοί λεφτά. τα λεφτά θα έρθουν από τις κατουρημένες ποδιές που δεν καταδέχεσαι να φιλήσεις. εσύ γλείψε τους λοιπον. εσυ γλειψε τους να καταλάβουν ότι θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσουν. ό,τι θα σκύψουμε όσο κανεις δεν έσκυψε ποτέ. γλέιψε τους από πανω μέχρι κάτω και θα καταλάβεις πόσο αστείος είσαι όταν μου ζητάς να τους πιέσω. τι είμαι για να τους πιέσω; κανένα κομπλεξικός καριεριστας; με υποτιμάς. με υποτιμάς πολύ και μια μέρα θα σε καλήμερίσω με μια ενα κομμάτι μέταλλο 8mm που θα σφηνωθει κάπου ανάμεσα στην ανω και κάτω γνάθο σου.

-πίεσέ τους. πρέπει να τους πιέσεις.να καταλάβουν οτι εσυ εχεις το πάνω χέρι. πίεσέ τους.

-μάλιστα κύριε. (χαμογελάει) θα το τακτοποιήσω (χαμογελάει). μείνετε ήσυχος κύριε (χαμογελάει και σιγά σιγα τα μάτια του λάμπουν) θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις (βρήκε επιτέλους την ευτυχια) καλό δρόμο κύριε και μείνετε ήσυχος. θα τα τακτοποιήσω όλα εγώ. μείνετε ήσυχος. (χαμογελάει) και μην ξεχνάτε κύριε. σας αγαπώ. (χαχαχαχαχαχαχαχα)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s