Αντώνης Παρασκευάς

Ο Αντώνης Παρασκευάς έγινε ταινία. Η ταινία δείχνει τον Αντώνη να τα παρατάει όλα και να περνάει τις μέρες του σε ένα έρημο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Αν μέσα στην ταινία τον έδειχνε να ψωνίζει και σε ένα έρημο πολυκατάστημα τις ώρες που είναι κλειστό θα έκανα μήνυση στη σκηνοθέτιδα για παραβίαση, παράνομη χρήση και ανήθικη οικειοποίηση των προσωπικών μου σκέψεων. Αυτά σκέφτεται η Τέτα τις ώρες που περνάει στο σπίτι και η μοναδική παρέα της είναι ο Γάκης και η βρύση που στάζει.
Η Τέτα μένει στη Γούβα, στον Άγιο Αρτέμιο, που είναι σύνορα με Νέο Κόσμο, αλλά δεν έχει νέο κόσμο όπως το Παγκράτι, ούτε κοντά στο κέντρο είναι όπως το Παγκράτι με το οποίο επίσης συνορεύει. Η Γούβα δεν είναι, λοιπόν, καθόλου όπως ήλπιζε να είναι πριν μετακομίσει εδώ, αλλά τελικά όπως ακριβώς την περίμενε να αποδειχθεί από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην πολυκατοικία και γνώρισε τους γείτονές της.
Αλλά, τι ήλπιζε άραγε κι εκείνη από μια περιοχή που θα είχε σε εμβέλεια ενός χιλιομέτρου το Χρήστο και το κολέγιο και θα είχε σαν όνομα κάτι που πάντα αποφεύγεις και όταν τελικά πέφτεις μέσα, βρίζεις;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s